Фирма за почистване Мегаклийн 21

Мегаклийн 21 ООД е фирма за почистване, продължаваща традициите в професионалното почистване, създадени от Оптима АД, която повече от двадесет и осем години е водеща компания в почистващия бранш.

Екипът на компанията се състои от кадри с дългогодишен опит в услугите по почистване, поддържане на зелени площи и техническа поддръжка на сгради. Служителите и работниците на Мегаклийн 21 ООД непрекъснато преминават различни видове обучения с цел повишаване на квалификацията и качеството на предлаганите услуги.

Почистваща фирма Мегаклийн 21

Работим в тясно сътрудничество с Еколаб – САЩ, Вернер и Мерц – Австрия, Игефа – Германия, Теннант – САЩ, Нилфиск – Германия, Лавор – Италия, използвайки техните професионални и екологично чисти продукти, машини и инструменти.

Ориентирана към високите изисквания на потребителите за използване на продукти с доказано качество, Мегаклийн 21 ООД предлага богат асортимент от артикули за професионална употреба: еднократни консумативи за лична хигиена /тоалетна хартия, кърпи за ръце, течен сапун/, помощни хигиенни материали, полиетиленови изделия и др.

Дружеството ни притежава сертификат по следните международни стандарти:

  • ISO 9001:2015 – система за управление на качеството;
  • ISO 14001: 2015 – система за управление на околната среда;
  • ISO 45001: 2018 – система за управление на здравословни и безопасни условия на труд.

Ръководството на компанията непрекъснато предприема оптимални действия относно развитието на вътрешнофирмените процеси и налагането на европейски практики.

Почистваща фирма Мегаклийн 21

Нашият екип

Почистваща фирма Мегаклийн 21 Почистване на подове Почистване на твърди настилки Почистване на хотели

Почистване на офиси Почистване на прозорци Почистване на молове Почистване на настилки