Почистване на апартаменти във Варна

Всеки един дом, независимо дали е апартамент или къща, има нужда от основно почистване поне два пъти в годината - пролет и есен. То отново се извършва на принципа отвътре на вън и отгоре надолу, като първо се почистват най-силно замърсените повърхности.

Почистване на апартамент Варна

Почистването на апартаменти и къщи бива текущо и основно.

Домашно почистване Мегаклийн

При текущото почистване на Вашия апартамент всички процеси са по-леки, извършват се за по-кратко време, разхода на материали по-малък, както и използване на човешки ресурс и машини по-ограничен. В крайна сметка е важен крайния резултат – почистването на апартамента да бъде извършено качествено и в срок, а възложителите - в случая домакините - да останат доволни.

Много често доволните домакини желаят да направят абонамент при нас, което означава, че на определен период от време – всяка седмица, всеки месец или на два месеца постоянен екип от компанията ни извършва текущото почистване в дома на клиентите ни.

Основното почистване на апартаменти и къщи включва ръчно и машинно пране на меки подови настилки – мокети и килими, пране на холови гарнитури – дивани, табуретки, столове. При почистването на домове се извършва и ръчно и машинно почистване на твърди подови настилки, основно измиване и дезинфекция на санитарни помещения - баня, тоалетна; основно измиване и дезинфекция на душ кабина или вана, двустранно измиване на прозорци и дограми.

Почистването на кухня и кухненски боксове включва основно измиване с професионални обезмаслители, почистват се плотове, подове, както и електическа домакинска техника - фурни, котлони. След почистването на по-големите и по-силно замърсени повърхности се преминава към премахване на прахта от всички мебели в дома, почистване на ключове и контакти, почистване на осветителни тела и др.

Почистването на апартаменти се извършва от екип с дългогодишен опит, оборудван със съвременна техника за почистване, всички необходими инструменти и материали, индустриални препарати.

Цената за почистване на апартамент се изготвя след извършване на оглед от наш представител и е съобразено с квадратурата на дома и степента на замърсеност.

Така работим ние - почистване на апартаменти и къщи

Почистване на апартаменти Почистване на апартаменти и къщи Почистване на домове Почистване у дома

Чистене на апартамент Домашно почистване Варна Почистване на домове Чистене на апартаменти

Почистване на апартаменти Почистване на апартаменти Варна Фирма почистване на апартаменти Фирма почистване на апартаменти

Нашият екип

Почистваща фирма Мегаклийн 21 Почистване на подове Почистване на твърди настилки Почистване на хотели

Почистване на офиси Почистване на прозорци Почистване на молове Почистване на настилки