Почистване на търговски центрове - Мегаклийн 21 Варна

Почистване на молове

Почистването на Мол е процес, който се различава от почистването на домове, офиси, банки, административни, производствени сгради и др. Различното при това почистване е в организацията, която е съобразена с постоянния човекопоток, 365 дни в годината и работното време на магазините и хранителните вериги за бързо хранене.

Най- важното е да се раздели почистването на дневно поддържащо и вечерно основно почистване на търговския център след като е спрял основния човекопоток от клиенти и служители. Дневното почистване започва няколко часа преди работното време на магазините. Стартира се с основно почистване и дезинфекциране на всички санитарни възли на територията на Мол-а. Зареждат се санитарните възли с консумативи - тоалетна хартия, салфетки за ръце, течен сапун, ароматизатори за WC и др. След това се оглежда за пропуски от нощното почистване, които съответно се отстраняват. Супервайзорът на почистващата компания разпределя чистачите по райони и след отварянето на Мол-а следи за постоянната поддръжка на чистотата. От особено голяма важност е постоянното почистване на фууд-кортовете, отсервиране след консумация и почистване на масите и столовете след всеки клиент, както и постоянната подмяна на чувалите за смет от обособените места.

Почистване на молове Мегаклийн

Почистването на санитарните възли и зареждането им с консумативи се прави по график – за предпочитане на всеки кръгъл час.

Работниците от нощната смяна основно работят с подопочистващи автомати, с помощта на които се извършва основното почистване на Мол-а през нощта. Едната част от машините почистват общите части а другата почиства паркингите на Мол-а. Нощната група има за задължение да прави уборки около Мол-а и прилежащите площи, периодично ръчно и машинно почистване на ескалатори , почистване на асансьори, пейки и др. Важно е да се отбележи правилния избор на препарати, съобразени с видовете настилки в Мол-а и годишните сезони. Не е без значение избора на марката подопочистващи автомати, тъй като по-високият клас машини дава по-висока производителност на труда, облекчава работата на работника и осигурява по-високо качество на услугата.

През зимния период към гореописаното почистване се прибавя и почистването на входовете и външните територии около Мол-а от сняг - постоянно, денонощно - ръчно и машинно, както и постоянното разпръскване на гранули, които не позволява на снега да се задържа върху повърхностите.

Почистване на асансьор в търговски център

Почистване на асансьор Почистване на асансьор Почистване на асансьор Почистване на асансьор

Така работим ние - почистване на молове

Почистване на мол Почистване на мол Почистване на мол Почистване на мол

Почистване на мол Почистване на мол Почистване на мол Почистване на мол

Нашият екип

Почистваща фирма Мегаклийн 21 Почистване на подове Почистване на твърди настилки Почистване на хотели

Почистване на офиси Почистване на прозорци Почистване на молове Почистване на настилки