Почистване след ремонт и разчистване след строителни дейности

При почистване след строителство и ремонт целта е да се премахнат остатъчни строителни отпадъци, както и фин прах, за да може помещението или цялото жилище да се приведе във вид за използване. Фирма за почистване Мегаклийн 21 Варна извършва разчистване след ремонтни дейности и привеждане във вид за ползване на домове, офиси, административни и промишлени сгради и др.

При почистване след текущ ремонт, обикновено основната дейност е свързана с основно почистване на всички хоризонтални и вертикални повърхности от прах и остатъци от мазилка, боя и евентуално лепило. Работим със стандартния екип, като предвиждаме специфични почистващи препарати за премахване на замърсяванията от ремонта и по ефективно машинно и ръчно почистване.

При почистване след основен ремонт особено с корекция на стени и/или фаянс, смяна на прозорците и дограмата, извършваме услугата на няколко етапа, като първо се изнасят строителните отпадъци от обекта, след това се обират грубите отпадъци с метла или прахосмукачка и след това се пристъпва към детайлното почистване като се спазва основният принцип при почистване отвътре навън и отгоре надолу.

Почистване на офиси Мегаклийн

При почистването след ремонти се налага извършване на една операция по няколко пъти, тъй като замърсяването е в пъти по-голямо от замърсяването при текущо почистване.

Често срещана практика при почистване след строителство и текущи или основни ремонти е, че клиентите се нуждаят от почистващия екип и след обзавеждане на обекта с мебели. Тогава се налага да се прави окончателно фино почистване с друг вид препарати и машини.

Почистване на магазин след ремонт и боядисване с черна боя

Почистване на магазин след ремонт Почистване след ремонт Почистване на магазин след ремонт Почистване след ремонт
Почистване на магазин след ремонт Почистване след ремонт Почистване на магазин след ремонт Почистване след ремонт

Така работим ние - почистване след ремонт

Почистване на офис Почистване на под - теракот Почистване на ламинат Почистване на зала за танци

Нашият екип

Почистваща фирма Мегаклийн 21 Почистване на подове Почистване на твърди настилки Почистване на хотели

Почистване на офиси Почистване на прозорци Почистване на молове Почистване на настилки