Машинно шлайфане с диамантени дискове, и вторично полагане на двойна запечатка на 45 годишна мозайка на тераса във Варна.

Шлайфане с машина с диамантени дискове, и последствено полагане на двойна запечатка на 45 годишна мозайка на тераса в апартамент във Варна. Специалистите от Мегаклийн 21 отново прецизно извършиха дейностите по възстановяване и полагане на запечатващ слой на тази стара, но запазена мозайка.

Вижте сами:

Фирма за почистване Мегаклийн 21 постига отлични резултати при полиране и запечатване на твърди подове и повърхности. За информация за работа и цени, обадете се на тел. 0887 00 88 28

Почистване на стъклена фасада и твърди подове

Фирма за почистване Мегаклийн 21 извършва специализирано почистване на фасади с Йоник система, достигаща до височина 28 метра. Предлагаме на нашите клиенти високо качество на почистващата услуга, както и конкурентни цени и отсъпки за редовно почистване. Представяме Ви отличните резултати от почистването на фасада на търговска сграда:

За професионално почистване на административни, търговски и производствени сгради търсете фирма Мегаклийн 21 Варна на тел +359887008828

Почистване на подове, прозорци и дограма

Професионално почистване на голям обект от Мегаклийн 21 Варна.

Почистване на подове, прозорци и дограма на магазин в процес на строеж. Междинно почистване, с цел да се отстрани натрупаната прах, отпадъци и строително замърсяване от подове от теракот, за да се предпазят плочите от надраскване и напукване.

Използвани средства  – професионални машини за чистене на прах, които позволяват събиране на дребни и едри отпадъци, допълнително ръчно почистване на пода с традиционни средства. Измиване на прозорци и дограма със специални препарати и подсушаване с микрофибър.

 

Професионално почистване от Мегаклийн 21 винаги можете да поръчате на тел. 0887 00 88 28

Почистване на апартамент след ремонт

Основно почистване на апартамент след ремонт. Полиране на мраморни плочи в коридор и кристализация след шлайфането с цел предпазване на повърхността и постигане на кристален блясък.

Фирма за почистване Мегаклийн 21 Варна извършва почистване на апартаменти, еднократно или на абонаментен принцип. За да се свържете с нас и да запазите час за вашето чистене, позвънете на тел. 0887 00 88 28

Фирма за почистване Мегаклийн 21 Варна изпълнява и специализирани услуги за почистване, например почистване на дворни плочи и твъдри повърхности. Представяме Ви нашите специалисти в действие, поръчката е за машинно и ръчно почистване на дворни плочки, почистване на шлайфан бетонов под в гараж и полагане на покритие от импрегнант със специален мокър ефект.

С помощта на професионална техника за почистване и дългогодишен опит, нашите професионалисти в чистенето постигнаха отлични резултати. Вижте сами:

За почистване и други специализирани услуги, свързани с него, фирма за почистване Мегаклийн 21 Варна ще Ви предложи конкурентни цени и отлично качество на услугата. Свържете се с нас на тел. : 0887 00 88 28

Почистване и шлайф на тераса от врачански камък

Мегаклийн 21 Варна, като фирма за професионално почистване извършва машинно шлайфане, полиране и лакиране и запечатване на подове и други твърди повърхности.

При тези процедури, освен почистване се извършва отстраняване на най-горния слой на замърсената повърхност, след което се полага лакиращ и/или запечатващ слой.

Постигнатите резултати са:

  • почистване – отстраняват се замърсяванията
  • обновяване – подът става като нов
  • запечатване – нанасяне на предпазващ слой

Представяме Ви извършване на подобна услуга на наш клиент – машинно почистване, шлайфане и полагане на импрегнант с лаков ефект. Постигнахме отлични резултати, убедете се сами!

Почистване на апартамент

Фирма за почистване Мегаклийн 21 Варна извършва чистене на частни жилища, домове и апартаменти. Ние можем да се погрижим за чистотата във вашия дом еднократно, или на абонаментен принцип – седмично, веднъж на две седмици или веднъж месечно. Използваме съвременни професионални препарати и машини, а нашите почистващи кадри са с дългогодишен опит и прецизно внимание към детайлите в тяхната работа.

Всичко това ни позволява да постигаме отлични резултати в чистенето на Вашия дом. На тези снимки Ви представяме резултатите от почистването на малък апартамент, ползван от наематели във Варна. За информация за нашата заетост и цени на почистване, търсете ни на тел. +359 887 008 828

Почистване на автогара в Пловдив

Професионално почистване от Мегаклийн 21 на високи и труднодостъпни места.

Почистване на автогара в град Пловдив – извършихме основно почистване на стъклена фасада с помоща на йоник система, почистване на покривни стъклени повърхности, и почистване на трегери с помоща на мобилни вишки.

Почистване на остъкления покрив на автогарата:

Почистване на трегери с мобилна вишка

Почистване на прозорци и фасада – отвън и отвътре

За почистване на прозорци, остъклени фасади, стъклени покриви на голяма височина или други трудно достъпни места търсете фирма за почистване Мегаклийн 21. Нашите професионалисти могат да почистват на височина до 18 метра със Йоник система, за по-големи височини използваме мобилни вишки и алпинисти. Винаги може да ни откриете на тел. 0887 00 88 28

Почистване на складова база

Наш редовен клиент ни се обади за основно почистване на нова складова база и почистване на офиси преди пускане в екплоатация.  Извършихме машинно и ръчно почистване на под от полиран бетон, почистване на трудно достъпни стъкла и дограма с помощта на скеле, почистване на офиси, почистване на бани и тоалетни, прахосмучене и измиване на трегери. Екипът на фирма за почистване Мегаклийн 21 Варна отново се справи отлично с поставените задачи. Клиентите на Мегаклийн 21 остават винаги доволни от постигнатите резултати от нашата фирма за почистване.

Преценете сами:

За професионално почистване на производствени халета, складови бази, търговски помещения, търговски зали, винаги търсете Мегаклийн 21 – Вашият надежден партьор в бизнеса. За да Ви е чисто!

Почистване на магазин за маркови дрехи

Втори етап от почистване на магазин за маркови дрехи от фирма за почистване Мегаклийн 21 Варна. След ремонт в магазина ние почистихме натрупания строителен прах, измихме стените, стелажите, орнаментите, почистихме прозорците и огледалните повърхности. На края почистихме пода от отпадъци, мазилка и прах и го полирахме със специализирана професионална машина за полиране на твърди повърхности.

С постигнатите резултати може да се запознаете от тези снимки.

 

За почистване на търговски обекти – магазини, халета, складове и др. търсете услугите на фирма за почистване Мегаклийн 21 – Варна – доказаният партньор в професионалното почистване. За връзка тел. 0887 00 88 28 или www.megaklean21.eu.