Проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи във Варна

Мегаклийн 21 предлага проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи на абонаментен принцип. Ние можем да решим проблемите с Вашето озеленяване и да изградим подходяща напоителна система.

Проектирането е първият етап, в който се определят алеите, архитектурните елементи, поливните системи, мястото и вида на дърветата, храстите, цветята, тревната настилка. На този етап е важно да съвпаднат гледните точки на клиента и проектанта. Понякога идеите на клиента са твърде много и дори разностранни. Задачата на ландшафтния архитект е да формулира правилно заданието, да предложи най-подходящият вариант за конкретния обект и да внесе неповторимост в цялата визия.

Това е лесно осъществима задача, когато се намерят отговори на въпросите: за какво ще ми служи градината, ще се ползват ли постоянно зелените площи, колко време мога да отделя за поддържане и др.

Озеленяване и поддръжка тревни площи

Много често клиентите имат идея за организране на екстериорното или интериорно пространство, но имат нужда от специалист, който да я реализира. Важно е получите професионална подкрепа и консултация, а проекта да е разработен конкретно за обекта.

Озеленяване и изграждане на зелените площи

Процесът на изграждане на зелените площи включва насипване на плодна пръст, строителство на подпорни стени, пътеки и други и засаждане на растителността – дървесна, храстова и тревиста. На този етап се поставят основите на бъдещия обект. В етапа на изграждане е добре да не се правят компромиси с качеството на почвата, качеството на елементите на поливната система, качеството на тревната смес и всичко останало.

Поддържане на зелените площи

Поддържането на зелените площи е непрекъснат процес. Професионалното поддържане включва всички операции като косене, торене, аериране, различни видове резитби, плевене, прекопаване, третиране с препарати и други. Системните грижи за градината осигуряват постоянно добра визия, растенията се наблюдават за вредители и болести и се третират своевременно, редовно се прекопават и плевят. Професионалното поддържане включва и грижи през есенно-зимния период, когато е добре да се правят някои резитби и третиране с препарати.

Абонаментното поддържане може да се осъществи с различна интензивност – два, три или четири пъти в седмицата, според съответния абонаментен план.

Изграждане на напоителни системи

Предлагаме изграждане на напоителни системи с марката Rain Bird и Hunter. Напоителните системи се проектират след проектирането на ландшафта. Изграждането е паралелно с това на зелените площи, а поддържането е по договаряне.

Красивата и добре поддържана градина е гордост за всеки стопанин. Във всяка градина има нещо уникално – прелестни рози, невероятни лалета, изумрудена трева, пъстра леха или красиво дърво. Това е Вашата градина – красива и уникална!

Така работим ние - озеленяване и поддръжка на зелени площи

Озеленяване и зелени площи Озеленяване и тревни площи Поддръжка на зелени площи

Нашият екип

Почистваща фирма Мегаклийн 21 Почистване на подове Почистване на твърди настилки Почистване на хотели

Почистване на офиси Почистване на прозорци Почистване на молове Почистване на настилки