Почистване на прозорци и фасади във Варна

Почистването на прозорци е процес, който в повечето случаи се подценява. Желателно е почистването да се извършва минимум два пъти в годината. При натрупване на голямо количество замърсяване и ненавременно почистване, започва процес на корозия на самата повърхност, варовикови стечки, амортизация на гумените уплътнения и др.

Почистване на прозорци с дейонизирана вода

При желание от страна на клиента за почистване на стъкла се извършва първо оглед от представител на фирмата. Важно за определяне на точната цена е степента на замърсеност, степента на достъпност на прозорците, височината на прозореца и др.

Почистването се извършва ръчно с помощта на специализирани инструменти. Използват се кечета за прозорци, гуми с държачи за обирането на мръсния разтвор, телескопи за по високите места и специални лазарнонаточени пластини за отстраняване на боя, лепило, циментови отлагания, зацапвания от насекоми и др.

Почистване на фасади

Почистването на фасади включва: почистване на стъклени повърхности и всякакъв друг вид вертикални покрития – еталбонд, ламарина, дърво. В повечето случаи те са разположени на голяма височина от земята, което затруднява процеса по почистване. Поради тази причина Мегаклийн 21 има закупена Йоник система - модел Quattro за височинно почистване до 18 метра работна височина.

Quattro е най-добрата система за употреба за голямо разнообразие от приложения за почистване на прозорци, слънчеви панели и твърди повърхности. Твърдият, компактен дизайн и лекота на използване правят Quattro избор номер едно за работа във всяка област, където има вода и електричество (може да се използва и генератор).

Моделът Quattro S е проектиран за висока производителност в най-взискателните среди в света. Пластмасовите филтърни кутии може да са склонни към UV разграждане и да се повредят при температури над 30 ° С. Моделът S има филтърни кутии от висококачествена неръждаема стомана, които могат да издържат на температури на пряка слънчева светлина до 50 градуса. Тъй като налягането се увеличава още повече, Quattro 'S' може да се използва от няколко оператора до 18 метра.

Почистване на фасада и прозорци с Йоник система

Почистване на фасада с Йоник система Почистване на фасада с Йоник система Почистване на фасада с Йоник система Почистване на фасада с Йоник система

Почистване на прозорци - така работим ние!

Почистване на прозорци Почистване на прозорци Почистване на прозорци и фасада Почистване на прозорци и фасада

Почистване на фасада и прозорци Почистване на фасада и прозорци Почистване на прозорци и фасада Почистване на прозорци и фасада

Почистване на прозорци и дограма

Почистване на дограма и прозорци Почистване на дограма и прозорци Почистване на дограма и прозорци и фасада Почистване на дограма и прозорци и фасада

Нашият екип

Почистваща фирма Мегаклийн 21 Почистване на подове Почистване на твърди настилки Почистване на хотели

Почистване на офиси Почистване на прозорци Почистване на молове Почистване на настилки